خرید کارتن, کارتن چاپی, مقالات

آشنایی با روش های تولید کارتن چاپی

تولید کارتن چاپی

کارتن چاپی از رایج ترین انواع کارتن هایی است که در بسته بندی محصولات کاربرد زیادی دارد. همانطور که در مقالات قبلی در مورد نحوه تولید کارتن صحبت کرده ایم. در این مقاله می خواهیم در مورد روش های تولید کارتن چاپی و مزایا و معایب هر کدام صحبت کنیم. پس از مطالعه متوجه خواهید شد که نحوه تولید کارتن چاپی با تولید کارتن های دیگر متفاوت است.

اهمیت چاپ کارتن

برخی از افراد هنگام انتخاب کارتن عوامل مهمی مانند طرح و نوع چاپ کارتن برایشان مهم است. زیرا اولین چیزی که به چشم مشتری جالب به نظر می رسد، بسته بندی محصول می باشد. این امر به افزایش فروش محصول نیز کمک می کند. اگر قصد چاپ روی کارتن را دارید باید از همان ابتدا طرح، رنگ و نوع ورق کارتن را تعیین کنید تا نحوه چاپ نیز در فرآیند تولید کارتن مشخص گردد.

شرکت پارس پوشش مهام، با استفاده از دستگاه های پیشرفته و ماشین آلات صنعتی انواع کارتن های چاپی را به شما عرضه می کند.

تولید کارتن چاپی - روش های چاپ کارتن

چاپ لیتوگرافی یا آفست بر روی کارتن

لیتوگرافی از روش هایی است که امروزه در تولید کارتن های چاپی بسیار استفاده می شود. در این روش، صفحات آغشته به جوهر می شوند و سپس برای چاپ روی کاغذ فشار داده می شوند. روش لیتوگرافی مدرن از غلتک استفاده می کند که تصاویر نگاتیو با قرار دادن یک امولسیون در نور فرابنفش ساخته می شوند. لیتوگرافی بیشتر برای چاپ کارتن های تاشو و همچنین لیبل استفاده می شود که به آن لیبل لیتو نیز گفته می شود.

کارتن های بسته بندی که از فناوری لیتوگرافی استفاده می کنند شامل جعبه های لوازم آرایشی، محصولات الکترونیکی و مواد غذایی می باشند. لیتوگرافی کیفیت چاپ بسیار بالایی دارد. زیرا بیش از چهار رنگ را می توان در لیتوگرافی استفاده کرد. رنگ پنتون مجموعه ای از طیف های رنگی است که استفاده از آن زیبایی کارتن را دوچندان می کند.

در مقاله ای دیگر بخوانید: آشنایی با انواع کارتن در صنعت کارتن سازی

معایب چاپ لیتوگرافی

بزرگترین ایراد روش لیتوگرافی، هزینه استفاده از تجهیزات و زمانبر بودن روند تولید است. برای اطمینان از پایین بودن هزینه‌ها، باید حجم بالایی از کارتن چاپی را سفارش دهید. از معایب دیگر این روش این است که چاپ لیتوگرافی فقط بر روی سطوح صاف قابل انجام است.

تولید کارتن به روش چاپ فلکسوگرافی

چاپ فلکسوگرافی معمولا برای انواع کارتن ها استفاده می شود. برخی از تولید کنندگان از آن برای کارتن های راه راه نیز استفاده می کنند. این روش تقریبا شبیه روش لیتوگرافی است، اما به جای صفحات تخت، از یک پلیمر حساس به نور استفاده می کنند.

در روش فلکسوگرافی، یک نقش برجسته سه بعدی آماده شده و برای چاپ روی یک غلتک نصب می شود. هزینه چاپ و استفاده از دستگاه های فلکسوگرافی نسبت به روش های دیگر کمتر است.

فلکسوگرافی در مقایسه با چاپ لیتوگرافی، از کیفیت چاپ پایین تری برخوردار است. به همین دلیل، نمی توان از آن برای چاپ تصاویر با کیفیت استفاده کرد. علاوه بر این، هنگام چاپ رنگ های صاف یا گرادیان، چاپ فلکسوگرافی دارای نوارهای قابل مشاهده است.

چاپ جوهرافشان یا دیجیتال بر روی کارتن

چاپ دیجیتال معمولا در تولید کارتن های چاپی در مقیاس کوچک استفاده می شود. از این روش اغلب برای چاپ کارتن های تاشو، راه راه و کارتن های بسته بندی انعطاف پذیر و غیره استفاده می کنند.

استفاده از چاپ جوهر افشان بسیار ساده است و از دستگاه خاصی بدون تماس با سطح کارتن استفاده می شود. به همین دلیل این تکنیک برای کارتن های نرم که سطوح منحنی دارند بسیار مناسب است.

هزینه استفاده از دستگاه چاپ دیجیتال نیز بسیار پایین است و نیازی به تنظیمات پیشرفته ای ندارد. زمان چاپ کارتن به روش دیجیتال افزایش می یابد و می توانید به راحتی اطلاعات چاپی را به دلخواه تغییر دهید.

تولید کارتن چاپی - شرکت پارس پوشش مهام

چاپ روتوگراور روی کارتن

فرآیند چاپ روتوگراور به گونه ای است که از یک ابزار استوانه ای برای انتقال جوهر به لایه زیرین کارتن استفاده می شود. استوانه حکاکی شده کاغذ را روی استوانه گراور که با جوهر آغشته شده است فشار می دهد.

روتوگراور در مقایسه با چاپ فلکسوگرافی یا لیتوگرافی بسیار رایج نیست، اما هنوز در چاپ تجاری کاربرد دارد. این روش کیفیت عالی را در تولید کارتن چاپی ارائه می دهد. زیرا از ترکیب 4 رنگ اصلی استفاده می کند و ماندگاری طولانی تری در چاپ کارتن دارد. با توجه به ویژگی های روش چاپ فلکسوگرافی، هزینه استفاده از دستگاه ها و تجهیزات در این روش بسیار بالا است.

تولید کارتن به روش چاپ سیلک

این روش برای چاپ لیبل، کارتن تاشو، اقلام تبلیغاتی و غیره استفاده می شود. این روش برای کسانی که می خواهند چاپ بسته بندی سفارشی داشته باشند، گزینه خوبی است. روش سیلک برای چاپ روی لباس، لیوان و موارد دیگر بسیار کاربرد دارد.

برای انتقال جوهر از مش که نقش یک شابلون را دارد استفاده می شود. چاپ سطوح نامنظم به خوبی با این روش امکان پذیر است. سرعت تولید کارتن چاپی به روش سیلک بسیار کمتر است. اما به دلیل دخیل بودن نیروی انسانی ممکن است خطای انسانی رخ دهد. از معایب این روش میتوان به کیفیت چاپ بسیار پایین آن اشاره کرد.

شرکت پارس پوشش مهام، تولید کننده انواع کارتن چاپی

شرکت پارس پوشش مهام با سابقه چندین ساله تلاش دارد تا در زمینه تولید انواع ورق کارتن، با استفاده از پیشرفته ترین ماشین آلات صنعتی و مواد اولیه با کیفیت، بهترین کارتن های چاپی را به شما عزیزان ارائه دهد.

شما می توانید هر نوع کارتن با اندازه، ضخامت و کیفیت متفاوت سفارش دهید و از خدمات این شرکت بهره مند شوید.

پست های مرتبط

یک فکر در مورد “آشنایی با روش های تولید کارتن چاپی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *